Helldivers 2

Демокрацията отново има нужда от вас. Готови ли сте отново да се гмурнете в ада? Най-продаваната игра на Steam към момента на писане, Helldivers 2 е чистата дефиниция на хаоса, който може да бъде разрешен само с повече хаос. Сега можете да се гмурнете точно там, където демокрацията има нужда от вас на компютър и PlayStation 5.

Нека се потопим в нашия официален преглед на HELLDIVERS 2.

Да си част от Helldivers не е емоция, а задължение. За да защитите утрешния ден, вземете оръжията днес. Да направите галактиката по-безопасна и да предоставите своя принос е единственият начин да докажете истинската стойност на живота си. Продължавайки точно оттам, откъдето сте спрели в първите Helldivers, действието вече е от трето лице. Бийте се за човечеството, както никога досега, изпълнявайте операции. Които са жизненоважни за изкореняването на планетата от заплахи от пълни с жлъчка буболечки или измамни автомати. Защото, както казва генералът, „винаги е страхотен ден да умреш за демокрацията“.

Helldivers 2 ще ви зареди с Non-Stop Adrenaline Rush

Helldiving е с отворени галактики, но очевидно сте необходими само когато съществува реална заплаха. Присъединете се към вече съществуващи ескадрили или се включите в отговор на SOS маяк. Вашите съюзници винаги ще бъдат благодарни за всяко усилие, което положите в мисията.

И това е буквално цялата игра! да Без линейна прогресия, просто увеличавате трудността с всяка операция, в която доказвате, че сте победител. Печеленето на медали ще ви позволи да отключите различни наистина креативни продукти, емоции и най-важното – оръжия.

Като просто изберете следващите си операции от 3 мисии, вашият кораб ще навигира автоматично и ще скочи до дестинацията, както и ще отвори лобито ви за колеги. Според популярността и лоялността на играта, можете сляпо да очаквате те да бъдат част от вашия отбор през следващите 2 часа.

Playstation 5 Pro

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги