Бърз сервиз на PS4 и PS5

Бърз сервиз на PS4 и PS5
Ние предлагаме сервиз и почистваме на вашата конзола. Ако вентилатора на конзолата ви издава прекалено много шум, усещате игрите ви да забиват или устройството се изключва само, обърнете се към нашите техници. С точност ще диагностицираме проблема и ще го решим.

Какви услуги предлагаме

Повечето конзоли имат специфични фабрични проблеми на които можем да намерим бързо решение благодарение на опита ни. Това, което ние можем да направим за вас и вашата конзола е:
• Смяна на батерия
• Почистване от прах
• Подмяна на дънна платка
• Подмяна на PSU (захранване)
• Подмяна на устройство за памет и ъпгрейд
• Обновяване на операционна система (софтуер)
• Ремонт на контролери

Ако поправката не изисква поръчка на части, очаквайте бърза реакция от наша страна. Гарантирано качество на извършената услуга.

Бърз сервиз на PS4 и PS5

Софтуерни услуги

Понякога проблемът може да е не само хардуерен, но и софтуерен, поради тази причина предлагаме и набор от софтуерни услуги, като преинсталация и обновяване на операционната система, проверка на изправността на устройството за памет, отключване на родителски контрол и други.

Възможност за ъпгрейд

Ако ви е дошло до гуша да чакате да ви зареди играта всеки път когато минете на ново ниво, може да помислите за ъпгрейд на устройството за памет. Повечето стационарни конзоли идват с механичен хард диск, който е евтин вариант за голяма обемност, но работи на ниски скорости. Ниепредлагаме да сменим механичният ви хард диск със SATA SSD. Това устройство не е механично и предлага изключително бързи скорости на работа, което ще доведе до драстично намаляване на времето за зареждане. Повечето конзоли подържат SSD-та.

Helldivers 2

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги