Ремонт на PS5
Ние сме специализиран сервиз за хардуерен и софтуерен ремонт и профилактика на ps5 и ps4 игрови конзоли и аксесоари към тях. С над 9 години опит в сферата на игровите конзоли, ние се грижим за дълготрайния живот на Вашата конзола. Специализиран сервиз за ремонт, поддръжка и профилактика. Извършваме цялостна гама от хардуерни и софтуерни ремонтни дейности на всички видове игрови конзоли.
Знаем, че геймингът е повече от хоби. Затова ние поемаме ангажимента да извършим всеки ремонт максимално бързо и качествено. Сервизът работи само с оригинални резервни части или висок клас на аналозите им.
Безплатна оценка, фиксирани разходи за ремонт на конзола Sony PS5. Ние предлагаме услуга без корекции и допълнителни такси за ремонт на PS5, с изключение на щети от течности. Ние ще оценим и диагностицираме вашата конзола за PS 5 безплатно. Ние ще предоставим фиксирана цена за ремонта и, след което клиентът може да реши да продължи с ремонта или да откаже.
Ремонти на Playstation 5, с които обикновено можем да помогнем. Проблеми с Bluetooth и безжичната мрежова връзка. Няма картина, когато вашият PS5 е включен. PS 5 е мъртъв, няма захранване.
Проблеми с безжичния контролер. Тест и подмяна на вътрешно захранване. Физически повредени конзоли PS 5, които са изпуснати. Повредени от течност PS5 конзоли. Счупени Blue ray дискови устройства, ремонтирани или заменени, ако е необходимо. Проблемите със софтуера и актуализацията на PS 5 са разрешени. Тестване и смяна на PS 5 SSD.
Epic Games ще премахва акаунти
Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги