PS5 профилактика

PS5 профилактика

PS5 профилактика

Колко често трябва да почиствам своя PS5?

Не трябва да се налага да почиствате своя PS5 много често. Но няма категоричен отговор колко често е необходимо почистване. Домът и настройката на всеки са различни и повечето конзоли няма да имат нужда от нищо повече от почистване. Ако имате домашни любимци, пушите или сте с мокет, прахът и космите могат да се натрупат по-бързо.
Тогава е добра практика да проверявате хардуера си на всеки няколко месеца.
В крайна сметка никой не иска конзолата му да звучи като излитащ самолет, когато играе игра. Ако забележите увеличаване на шума от вентилатора, това е добра индикация, че вашата PS5 може да се нуждае от почистване. Вентилаторите ще се задействат по-бързо, за да охлаждат PS5 по-ефективно. Н6о ако работят извънредно дълго време, това може да доведе до прегряване на вашата PlayStation 5.

PS5 профилактика

Превенцията е много важна за защита на вашата конзола от изгаряне.

Sony препоръчва да се уверите, че вентилационните отвори отстрани и отзад на конзолата PS5 имат поне 10 свободно пространство и не са блокирани или запушени. По-конкретно, съветват да избягвате поставянето на вашия PS5 в тясно пространство и да не позволявате натрупването на прах в или около вентилационните отвори на конзолата PS5.

Ако PS5 не се почиства или се прави много рядко, това ще съкрати експлоатационния живот на оборудването, както и ще забави вътрешните приложения. В крайна сметка пренебрегването на санитарните процедури води до пълна повреда.

Почистване на Playstation5 от прах у дома не се извършва от специалисти.

Не винаги има възможност и ресурси за правилна поддръжка на оборудването в условията на клиента, за това е желателно да го направите в сервиз. Оставяте заявка на сайта или се обаждате в нашия сервиз и описвате проблема с конзолата.

Запазване игри PS4

Ако имате въпроси можете да ги зададете в Нашата група и страница във фейсбук playstation5.bg