PS5 DualSense Edge

PS5 DualSense Edge

Sony се възползва от възможността да обяви много вълнуващ нов аксесоар за своите най-нетърпеливи геймъри.

Това е като супермощна версия на неговите вече впечатляващи контролери DualSense и включва допълнителни бутони, сменяеми части и много други. Ето всичко, което трябва да знаете за предстоящия контролер. DualSense Edge: Цена и дата на пускане. Все още не знаем кога ще бъде пуснат DualSense Edge, нито имаме цена за него. Sony представи контролера, но не уточни нито един от тези два основни фактора. Що се отнася до датата на пускане, не сме в състояние да преценим кога ще пристигне контролерът. Но ако трябваше да се появи през 2022 г. Подозираме, че PlayStation щеше да каже, така че се подгответе за пускане някъде през 2023 г.

DualSense Edge: дизайн и функции.

Ако погледнете DualSense Edge отпред, той наистина не изглежда много по-различен от нормален DualSense, въпреки че има черен тъчпад вместо бял като нормалния модел. Ясно е, че този контролер ще се усеща много добре в ръката, като се има предвид отличната ергономичност на стандартния DualSense контролер.

PS5 DualSense Edge

Има обаче две подсказки за голяма разлика, когато погледнете под всеки палец, където можете да видите малък превключвател.

Това ви позволява да премахнете изцяло всеки стик от контролера, огромна промяна, когато става дума за възможност за ремонт.
Като се има предвид, че дрифтът на стика е помрачил DualSense (и повечето съвременни контролери), това означава, че ще можете да закупите само резервен стик модул от PlayStation, за да го замените, без да е необходимо експерт да разглобява вашия контролер.

Това е хубаво за дълголетието на контролера, но когато става въпрос за геймплей, наистина големите промени са на гърба на контролера.

Ремонт на PS5

Ако имате въпроси можете да ги зададете в Нашата група и страница във фейсбук playstation5.bg