Захранване PS5

Ако имате проблеми със захранването на вашата Sony Playstation 5, сега можете да получите резервно захранване за Sony Playstation 5 (ADP-400DR) или (ADP-400GR). Това висококачествено резервно захранване е специално проектирано да пасне безпроблемно на вашата конзола PS5, осигурявайки надеждната производителност, от която се нуждаете, за да се насладите на всичките си любими игри.

С резервното вътрешно захранване за Sony Playstation 5 PS5 (ADP-400DR) или (ADP-400GR) можете да се насладите на спокойствие. Знаейки, че вашата конзола PS5 се захранва от надеждно, висококачествено захранване. Така че, независимо дали сте обикновен геймър или заклет ентусиаст. Това резервно захранване е идеалният начин да поддържате вашата конзола да работи безпроблемно за години напред.

Решава следните проблеми:

PS5 не се включва.
Проблеми с производителността поради неправилно регулиране на мощността

Захранванията са произведен от Delta Electronics, един от най-големите производители на захранвания. И качеството му е отлично, но това не означава, че е вечно. Трябва да има опция за подмяна на тази част, тъй като много конзоли PS5 скоро ще изтекат от гаранцията.

Захранванията нямат активно охлаждане.

Разчитайки изцяло на главния охлаждащ вентилатор на PS5. Неговият пластмасов корпус с малки вентилационни отвори прави нещата да изглеждат неприятно. Но това което спасява положението е, че консумира само около 200 W по време на игри. Докато максималната мощност на това захранване достига 372 W. Независимо от това, това захранване ще се изключи за минути без охлаждане поради защита от прегряване с натоварване от 350 W.

При 200W товар и 230V вход, той има 16,25W термичен товар, докато при същия товар и 100V вход термичният му товар е 23,84W. Това може да не звучи много, но конзолата PS5 ще се използва за много игрови часове. Така че дори такова ниско термично натоварване ще бъде добавено към термичното натоварване на APU, RAM и флаш паметта.

PS4 PS5 не се включва

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги