Поддръжка на Wordpress сайтове

Една от най-известните платформи за разработка на модерни уеб сайтове е WordPress.

Самият процес по разработката е максимално опростен и предлага възможност на всеки. Дори и начинаещ в областта да може да си разработи професионален сайт, който ще работи в полза на неговия бизнес. Нещата обаче не стоят толкова просто щом стане въпрос за поддръжката на wordpress сайтовете. Което кара много клиенти да потърсят помощ от експерт.

Тук идва и нашата задача: Ние предлага професионална поддръжка на wordpress сайтове.

Основната задача на нашия опитен екип е да се погрижи за отличната поддръжка на вашия сайт. За да можете вие да се занимавате с бизнеса си.

Защо е важно да поддържаме сайтове на WordPress?
Платформата WordPress непрекъснато се променя, добавяйки нови полезни функции и важни подобрения относно сигурността. Поддържането на WordPress винаги актуални е един от най-добрите начини да извлечете максимума от своя уеб сайт и да го защитите. Главните причини са:

Поради известността на платформата, wordpress сайтовете често стават жертва на хакерски атаки, вируси, ботове и други злонамерени намеси в онлайн пространството. Представете си един ден да установите, че сайтът ви, разработен с много труд съдържа опасен софтуер, части от сайта ви се губят или още по-лошо: някой друг е поел контрола над сайта, осквернява информацията, краде данни на клиентите ви и сериозно накърнява репутацията на вашия бизнес.

За щастие можете да осуетите всичко това като поддържате уеб сайта си винаги актуален. Чрез редовно актуализиране на софтуера и необходимите плъгини се гарантира, че вашия сайт е снабден с най-новите защити за сигурност, което значително намалява риска от злонамерени атаки.

Макар сигурността да е от ключово значение при поддръжката на сайт, необходимо е да знаете, че голяма част от wordpress сайтовете използват плъгини от трети страни, които често разработчиците не успяват да актуализират на време. Това може да доведе до грешки и проблеми с производителността, което ще повлияе цялостно на сайта и ще се отрази на всеки един потребител, влошавайки представянето ви пред бъдещите клиенти.

Грешките и неправилното функциониране на сайтовете, поради не навреме актуализирани плъгини може да се избегне само с редовна поддръжка. От друга страна редовната актуализация на най-новите теми се грижи и за перфектната визия на сайта. По този начин ще си гарантирате отлично работеща платформа за вашите потребители, която ще представи вашия бизнес по най-добрия начин.

Не всеки ъпдейт е безпроблемен.

Понякога нещата се усложняват след актуализация, което може да доведе до поява на грешки, проблеми с визуализацията и дори сайтът да „падне“. Всичко това може да бъде отстранено или изцяло предотвратено от правилния специалист, с опит в поддръжката на wordpress сайтове.

Поддръжка на WordPress сайтове

Какво правим при поддръжка на WordPress сайт?

Поправяме всичко, което нарушава визуализацията или функционалността на сайта;
Поддържаме външният вид и функционалността на сайта във всички основни браузъри и устройства, работещи с Android и IOS;
Правим доработки, спрямо вашите изисквания, като се базираме на ТОП практиките в уеб програмирането.
Коригираме грешки, свързани с актуализацията на wordpress, плъгини, теми или framework;
Извършваме цялостна актуализация на софтуера;
Сканираме за злонамерен софтуер;
Правим платформата по-сигурна и устойчива на хакерски атаки;
Поправяме повредени и неработещи връзки;
Премахваме и спираме СПАМ;
Почистваме стари публикации и данни, заемащи място;
Оптимизираме базата с данни;

Захранване PS5

Посетете нашата Facebook страница, там може да зададете своите въпроси и да получите компетентни отговори по теми свързани с компютърни услуги