Каква е разликата Standard vs Digital

Каква е разликата Standard vs Digital

Има два модела PS5 и PS5 Digital Edition . Въпреки това, може да се чудите какви са разликите между PS5 Digital Edition срещу PS5 . За щастие ние, ще обясним какви са разликите в двете конзоли и какво ги отличава една от друга.

PS5 Standard срещу PS5 Digital Edition: Каква е разликата?

Има две основни разлики между PS5 Digital Edition срещу PS5 : 4K UHD Blu-ray дисково устройство и цената.

PS5 Digital Edition не включва дисково устройство, а PS5 включва дисково. Струва си да се отбележи, че няма разлики в производителността или мощността между PS5 и PS5 Digital Edition.

Има очевидни естетически разлики между двете устройства, тъй като PS5 Digital Edition има малко по-малък профил поради липсата на дисково устройство. Това също така означава, че физическите носители не могат да се възпроизвеждат на PS5 Digital Edition, включително игри за PS5 и PS4 , DVD дискове и 4K UHD Blu-ray филми.

Каква е разликата Standard vs Digital

PS5 Digital Edition срещу PS5: Кое трябва да купите?

И PS5 Digital Edition, и PS5 са добри опции, така че ще зависи изцяло от вашите вкусове. Ако планирате да закупите всичките си игри за PS5 от PlayStation Store, тогава може да си струва да спестите пари и място с PS5 Digital Edition. Въпреки това си струва да имате предвид, че никога няма да можете да купувате и играете физически игри на PS5 Digital Edition. Включително всички игри които може да сте закупили за PS4.

Междувременно стандартният PS5 ще ви даде малко повече гъвкавост, позволявайки ви да използвате комбинация от физически и цифрови медии. Ако притежавате игри за PS4, ще можете да ги играете, въпреки че и двете конзоли ще поддържат обратно съвместими игри, закупени от PlayStation Store.

Sony обявява нови цветове

Ако имате въпроси можете да ги зададете в Нашата група и страница във фейсбук playstation5.bg