Запазване игри PS4

Запазване игри PS4

Архивирайте вашите данни.

Повечето от игрите, които сте закупили от PlayStation Store, могат да бъдат повторно изтеглени на вашия нов твърд диск безплатно, така че трябва да ги изтриете, преди да архивирате останалите си файлове, за да ускорите процеса на архивиране. Съдържанието което, е премахнато от мрежата на PS4 не може да се възстанови, така че се уверете, че не изтривате нищо, което не можете да върнете. Абонатите на PlayStation Plus могат да качват своите запазени данни в облака.
В зависимост от това колко данни имате, може да успеете да поставите архивния файл на флашка. В противен случай включете вашия външен твърд диск в един от USB портовете на PS4, след което направете следното:

От началното меню на PS4 изберете опцията Настройки.

Отидете до Система > Архивиране и възстановяване > Архивиране на PS4. След като следвате инструкциите на екрана, вашата конзола ще се рестартира и архивирането ще започне.
Вашата PlayStation ще се рестартира отново, когато процесът приключи, и копие на вашите данни трябва да бъде запазено на външното устройство.

Запазване игри PS4

Възстановете вашите данни

Свържете външния твърд диск, съдържащ вашите архивни данни.
От началното меню отидете на Настройки > Система > Архивиране и възстановяване .
Изберете Възстановяване на PS4, изберете архивния файл и следвайте инструкциите на екрана.
Когато вашите данни бъдат успешно възстановени, системата се рестартира за последен път.
Когато началното меню на PS4 се появи отново, то трябва да изглежда по същия начин, както преди смяната на твърдия диск. Тогава всичко е наред. Вашият потребителски профил, запазени данни и трофеи ще бъдат непокътнати.

Изтеглете отново старите си игри

Както споменахме по-рано, можете да изтегляте игри, които сте закупили преди това, стига да са все още налични в PlayStation Store.

Ако PS4 не се включва

Ако имате въпроси можете да ги зададете в Нашата група и страница във фейсбук playstation5.bg