Разликата между PS5 и PS5 Slim

Разликата между PS5 и PS5 Slim е нещо, което геймърите искат да видят, докато чакат да разберат как по-тънката нова конзола на Sony се различава от оригиналния вариант. Мнозина се оплакваха от обемистият PS5 и Sony най-накрая се справи с това с новия PS5 Slim.

Наскоро Sony обяви новия тънък модел PS5, следвайки десетилетна традиция всяка конзола PlayStation да получава по-малък двойник. Както вероятно можете да разберете, той е предназначен да бъде по-малък от оригиналния модел, но това не е всичко.

Ето как точно PS5 Slim е по различен от своя предшественик.

Поради някаква причина Sony избра да не намалява цените на новите модели PS5. PS5 Slim с дисково устройство все още е със същата цена, докато PS5 Slim без дисково устройство е, малко по скъпа от оригинала без диск. Новата цена също така означава, че закупуването на цифров модел преди закупуването на допълнителното дисково устройство ще струва повече от версията с вградено устройство.

Очевидно размерът е това, в което много геймъри очакват да има разлика. Разглеждайки посочените от Sony размери, може да се види, че новият PS5 наистина е по-малък от оригинала. С други думи, според съобщението в блога на Sony , това е около 30 процента намаление на общия обем. Това определено е подобрение. Цифрово сравнение на размера отчете, че и двата нови модела все още са значително по-големи от Xbox Series X. С други думи, тази „тънка“ конзола все още е доста голяма.

Разликата между PS5 и PS5 Slim

Мощност и съхранение: Друг важен аспект на новите модели PS5, който трябва да се отбележат е, че те имат абсолютно същите вътрешни възможности като оригиналите. Това не е ситуация PS4 срещу PS4 Pro. Игрите ще работят по същия при всички конзоли PS5.

PS5 Slim:

Един малък вътрешен бонус, който собствениците на новите PS5 получават обаче, идва под формата на разширено хранилище. По някаква причина оригиналният PS5 имаше само 825 GB вградена памет с опция за разширяване чрез външни SSD. Новите имат цели 1TB вградено пространство, така че можете да инсталирате няколко допълнителни игри в зависимост от това колко са големи.

PS5, PS5 Slim: Дисковото устройство, точно както при PS5, има два модела за PS5 Slim. Единият е с вградено дисково устройство, а другият е само цифров.

Безплатни игри

Ако имате въпроси можете да ги зададете в Нашата група и страница във фейсбук playstation5.bg