PS5 се изключва

Вашата PlayStation 5 прашна и е мръсна. Ако имате своя PS5 от известно време, но не сте го почиствали, натрупването на прах може да забави конзолата ви. Да направи вентилаторите много по-шумни и да причини прегряване на конзолата. За щастие ние можем лесно да почистите вашата PS5. Тази статия ще ви информира за стъпките през който минава вашата PlayStation 5 докато отново стане годна за експлоатация. Ще разгледаме почистването на всмукателните зони и капаците на вашата PS5. Както и малко по-трудната задача да се почистят вентилаторите и радиаторите.

PS5 се изключва

За да се почистят всмукателните зони, първо се отстранете капаците на вашия PS5.

След това за да разглоби се отстраняват винтовете, държащи вентилатора на място му. След това се почистват внимателно вентилатора и радиаторите преди следващата стъпка.
След това се изключва вентилатора и се развиват всички болтове по корпусът като внимателно се отстраняват всички лентови кабели и връзки.
Когато всичко е премахнато се пристъпва към същинското почистване, което наистина дава резултат, а не само издухване на прахта.
И накрая обратното сглобяване на вашата конзола, с което се приключва целият процес.

PS5 се изключва

Почиствайте често своя PS5 или PS4 , за да го предпазите от прегряване или прекалено силен звук!

В зависимост от средата ви (ако имате домашни любимци или ако конзолата е изложена на цигарен дим), може да се наложи да а почиствате по-често.
Ако игрите забиват и започват да насичат, значи вероятно имате проблем. Може и да е по сериозен, но може и да се окаже, че конзолата ви е просто за почистване.
Ако забележите, че конзолата ви не е напълно чиста може да се обърнете към нас, за да извършим процедурата без да рискувате вашата конзола.

Fifa не се казва Fifa

Ако имате въпроси можете да ги зададете в Нашата група и страница във фейсбук playstation5.bg