PS5 се изключва и спира

Ако сте попаднали тук след разочаровано търсене на „PS5 PS5 се изключва и спира“, тогава добрата новина е, че можем да Ви помогнем. Въпреки, че не сте намерили до сега задоволителни отговори, за това

PS5 току-що направи три години и въпреки, че може би сте го взели наскоро за първи път сте се сблъскали с този проблем.
Когато Вашата PS5 беше на една година. Вашият PS5, който се изключва произволно по средата на играта. Има катастрофалния край и проблеми с конзолата, но не се притеснявайте. Има няколко възможни решения, които трябва да накарат вашия скъпоценен PS5 отново да работи гладко за нула време.

Ще прегледаме няколко различни сценария със съответните решения, включително какво да направите, ако нито една от тези опции не работи при вас.

Как да почистите своя PS5

Ако вашата PS5 се изключва по-средата на играта, особено когато играете по-интензивни и тежки игри. Вероятно прегряване, това може да е причинено от натрупване на прах. Това е проблем, който може да се прояви по всяко време. В зависимост от това къде държите PS5 и прахта във вашето място за игра, това ще бъде доста често срещано. За нещастие, ще е необходимо да разглобите конзолата напълно, за да я почистите старателно. И ще ви трябват няколко инструмента за да свършите работата.

PS5 се изключва и спира

Нашият екип от опитни техници е добре запознат с диагностицирането и отстраняването на тези проблеми.

Гордеем се, че сме най-високо оценената услуга за ремонт на игрови конзоли. Нашият ангажимент към качеството и удовлетвореността на клиентите ни спечели тази репутация.

Диагностика: След като вашият PS5 бъде резервиран в нашата тикет система, нашите техници ще извършат задълбочена диагностика, за да идентифицират всички проблеми с вашия PS4 или PS5.

PS5 analog drift

Ако имате въпроси можете да ги зададете в Нашата група и страница във фейсбук playstation5.bg