PS5 Игри

PS5 Игри

Тази година имахме Street Fighter 6, Final Fantasy XVI, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Има някои страхотни игри за PS5, които се очакват през юли 2023 г. Така че нека да разгледаме най-добрите от тях.

PlayStation VR2 изглежда, че ще използва най-доброто, което технологията може да предложи. Демонстрациите, които видяхме досега, показват как играчът хвърля физически обекти наоколо и взривява врагове с оръжия. Които изглеждат тежки, и всичко това е обвито в научно-фантастичен сюжет.

Гилт

Пътят на Гилт е дълъг и странен. Tequila Works успя да намери място за своето произведение на ужасите за оцеляване и Gylt скоро ще си проправи път към PS5. Това пътуване в стил Тим Бъртън вече се е доказало в Stadia, така че да имате шанс да го играете.

The Legend of Heroes: Trails into Reverie

Служейки като продължение на поредицата Trails of Cold Steel Spinoff, Trails into Reverie започва след края на Cold Steel IV. Вижда как Лойд Банингс и неговият отдел за специална поддръжка освобождават Кросбел и изгонват имперците.

PS5 Игри

Oxenfree 2

Night School казва, че ще можете да играете Oxenfree 2 независимо дали сте се насладили на оригинала или не, но честно бихме препоръчали да се върнете и да прегледате тази първа част, ако още не сте я играли.

Exoprimal

Трудно е да не се тревожите за Exoprimal. От една страна, това, което видяхме в играта на Capcom за убийство на динозавъри с екзо костюми, ни развълнува; в крайна сметка, как може да не обичаш да убиваш динозаври като робот?

Immortals of Aveum

Immortals of Aveum на EA е магически шутър от първо лице, който напомня за Forspoken, класически бумър шутъри като Hexen и Ghostwire: Tokyo, наред с други. Вие сте бойният маг Jak, призован да защитава света на Lucium, докато той попада в безкрайна война между две равнопоставени фракции.

Remnant 2

Оригиналният Remnant: From the Ashes беше оръжеен Soulslike, който съчетаваше престрелка от трето лице. С процедурно генерирани нива, брутални битки с босове и изобилие от оборудване за изработка. Продължението изглежда продължава тази успешна формула, въвеждайки нови врагове, оръжия и екипировка за събиране.

The Expanse: A Telltale Series

Точно така – Telltale Games се завръща и най-новото му творение е базирано на популярната научно-фантастична поредица The Expanse. Ако сте играли игра на Telltale преди, тогава вероятно знаете какво да очаквате от този проект: много вземане на решения, дълбок и завладяващ разказ.

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons

Ако като нас сте пропиляли часове от младостта си с Double Dragon на вашия NES, или в игра на аркадите, тогава почти със сигурност ще искате да я пробвате.

Телефонът и децата

Ако имате въпроси можете да ги зададете в Нашата група и страница във фейсбук playstation5.bg