PS4 няма картина

PS4 няма картина

PlayStation 4 е популярният избор за множество играчи по целия свят. Въпреки това понякога потребителите се сблъскват с проблеми, включващи липса на изображение на екрана. Това може да бъде много разочароващ и да ви накара да се ядосвате и изнервяте. В тази статия разглеждаме няколко възможни причини за проблеми с отсъствието на изображения на PS4 и предлагаме възможни решения.

Проверете включените кабелите:

Първо убедите се, че всички кабели са правилно свързани. Проверете дали HDMI-кабелът е свързан към конзолата и телевизора или монитора. Ако е възможно, опитайте да замените HDMI-кабела с нов, за да изключите възможността за проблем с кабела.
Обърнете внимание на услугата за поддръжка:/

Ако нито едно от по-горе преброените решения не помогна, препоръчва се да се свържете с нас за да поправи PlayStation. Ние можем да предложим допълнителни решения или процедура за ремонт на конзолите, ако е необходимо.

PS4 няма картина

Вашият PS4 включва ли се и показва бяла светлина, но не показва нищо на телевизора?

Това е известно като „бялата светлина на смъртта“ или WLOD. Лошата новина е, че вашият PS4 вероятно е счупен и има нужда от ремонт.
Буря или светкавици могат да причинят смущения на захранването или неговата повреда. Ако наскоро сте преживели големи бури или електрически удари, те биха могли да са причина за WLOD на вашия PS4.

Това електрическо напрежение обикновено ще извади от строя IC чипа, но също така може да причини проблеми със самия порт и/или някои от резисторите и диодите около порта, които изпращат сигнали към телевизора. Ако някой от тях е повреден, това може да е проблема.

Процесът на тестване на твърдия диск и HDMI компонентите е за напреднали и ако не се чувствате комфортно с отварянето на вашата PS4 конзола и нямате достъп до необходимите инструменти и части, може би е по-добре да оставите експерт да го направи за Вас.

Аксесоари за PlayStation

Ако имате въпроси можете да ги зададете в Нашата група и страница във фейсбук playstation5.bg