Mortal Kombat 1 Ревю PS5

Mortal Kombat 1 Ревю PS5

Mortal Kombat 1 представлява нова ера за поредицата бойни игри.

Въпреки това от известно време не е пускано ново Mortal Kombat заглавие, където да присъстват достойни конкуренти. Игри като Guilty Gear Strive и Street Fighter 6 значително вдигнаха летвата за бойни игри след излизането на Mortal Kombat 11 и Mortal Kombat 1 вече нещата си идват на мястото.

Нека първо да кажем, това е най-добрата игра Mortal Kombat след Mortal Kombat (2011). Mortal Kombat X отведе нещата твърде далеч с трите стила на героите и връщането на ужасната система за на Mortal Kombat 3.

Този път играта включва актьорски състав от 23 бойци, което е най-малкото, което е имало в серията през рестартираната ера, въпреки че това се компенсира от включването на 15 бойци Kameo. Те са Assists герой, който можете да повикате тези бойци. За да изпълняват движения, които могат да разширят вашите комбинации или да ви измъкнат от задънена улица.

Тази игра най-накрая върна някои от по-езотеричните герои от историята на поредицата като Reiko, Havik и Ashrah. Няма новодошли в Mortal Kombat 1, което води до списък, който се състои предимно от обичайните заподозрени.

Fatalities се завръщат в цялата си слава.

Въпреки че смятаме, че поредицата също отиде малко далеч с тези в предишни заглавия. Mortal Kombat 1 връща нещата обратно към шантавия тон на оригиналите. Въпреки че има някои, които са трудни за правене, този път Fatality са много интересни като хеликоптера на генерал Шао или някой от тези на Джони Кейдж.

Mortal Kombat 1 Ревю PS5

Mortal Kombat е на странно място със своята история от известно време; следвайки успеха на Mortal Kombat (2011), поредицата се бори да достигне правилната точка със своя сюжет, въвеждайки нови елементи като Kombat Kids.

След края на Mortal Kombat 1 Liu Kang пренаписа историята и създаде нова вселена, където всичко е наред. Благодарение на намесата на Liu Kang, Shang Tsung е продавач на змийско масло без власт в тази времева линия. Това е така, докато неизвестен субект не го накара да стане старото си аз. Въпреки името, Mortal Kombat 1 е абсолютно продължение на Mortal Kombat 11. А не пълно рестартиране като Mortal Kombat (2011).

Нови PS5 игри през 2024

Ако имате въпроси можете да ги зададете в Нашата група и страница във фейсбук playstation5.bg