Компютърна диагностика

Компютърна диагностика

Вашият компютър и неговите аксесоари като принтер, рутер, мрежова карта имат проблеми.

Сега нямате друг избор, освен да потърсите хардуерни инженери или да се обадите на експерти, които могат да диагностицират проблема и след това да го отстранят успешно и незабавно. 

Има много проблеми, които често се случва, като надграждане на Window, инсталиране на нов софтуер, антивирусна програма, премахване на вируси, подмяна на твърдия диск и много други. За малки и средни организации, училища и дори домакинства не е възможно да се наемат хардуерни инженери или компютърни експерти на пълен работен ден, за да решат проблемите успешно.
Имайки предвид това, ние ще извършим диагностика, ремонт и профилактика. Имаме екип от хардуерни инженери, мрежови експерти. Те са в индустрията от много години и успешно диагностицират всеки проблем, за да го поправят. Ще получите разширени диагностични услуги, които включват:

Компютърна диагностика

Разширена диагностика, ремонт и профилактикаКомпютърна оптимизацияИнсталиране на хардуер и софтуер според вашите изискванияОперационни системи (Windows, Linux и др.) Инсталиране, актуализиране и поправка (ако е необходимо)Периферна настройка (принтер, цифрова камери и др периферни устройства)Възстановяване на липсващи приложения или инсталиране на новиАктуализиране на антивирусен и друг софтуерПремахване на вируси и злонамерени програмиПодмяна на компютърни и мрежови хардуерни компонентиРемонт на компютърен хардуерИнсталиране на нови устройства (при необходимост) и ремонт на лаптопи и нотбуци.

Нашите сервизни центрове работят денонощно и ще ви помогнат.

Така можете да се обадите или да попълните формата за запитване, за да се свържете с нас. Чувствайте се свободни да се свържете с нас и нашите инженери ще ви осигурят цялостни решения за всякакъв вид компютърен хардуер, мрежи, софтуер и свързани с периферни устройства решения.

Поправяне на дрифт на PS5 джойстик

Ако имате въпроси можете да ги зададете в Нашата група и страница във фейсбук playstation5.bg