Изкупуване на техника

Изкупуване на техника

Знаем, че най-вероятно, когато сте купували преди няколко години своя лаптоп или компютър Ви е струвал 800, 1000, 1200 или повече лева.

За съжаление въпреки че вашият лаптоп, още ви върши работа, той не може да бъде изкупен на подобна цена на която е закупен.
Веднага щом стоката излезе от магазина, цената и пада с 25%-30%, поради платения ДДС на държавата от Ваша страна, както и разликата спрямо доставната цена.
Цената на изкупуване се определя в зависимост от състоянието на стоката и състоянието на окомплектовката, както и от срока на експлоатация.

Изкупуване на техника

Изкупуваме лаптопи като цените които можем да предложим са в рамките на 20-30% от възможната продажна цена втора употреба.
Запитвания по телефон или чат не се приемат. Запитвания с недостатъчна информация ще бъдат игнорирани.
За да получите оферта трябва да изпратите запитване на [email protected] като попълните следната необходима информация:
Марка и модел на лаптопа заедно с параметрите. Информация за проблеми с лаптопа напр. козметични забележки. Какво включва окомплектовката на продукта.
Снимки на продукта. Изкупуване на лаптоп, компютър, монитор и вземи ваучер.

Изкупуване на техника

ПРИМЕР

Ако подобен модел на Вашия се продава втора употреба на цена от 400 лв тогава нашата изкупна такава се определя по следния начин:

При отлично състояние без дефекти и надрасквания цена на изкупуване – 150 лв. При лош търговски вид – 100 лв. При дефект – 50 лв.
За договорената сума – предлагаме ваучер за отстъпка на нов лаптоп или компютър от нас. Задължително е наличието на документи доказващи собствеността на стоката.
Прекалено стари лаптопи на повече от 6-7 години не се изкупуват, тъй като вече реално те нямат стойност (дори не могат да се използват за части) и мястото им е по-скоро в музея.
Нашата цел е да сме винаги в услуга на Клиентите. Естествено, необходимо правило е сделката да бъде изгодна и за двете страни.

Причината да предложим услугата изкупуване на повредени лаптопи е, че доста често се случва. Цената на ремонта на даден лаптоп да надвишава реалната му цена за закупуване на втора употреба лаптоп и това обезсмисля самия ремонт.

Възползвайте се от изкупуване на развален лаптоп с възможност за доплащане за по-добър лаптоп втора употреба. Новият за Вас лаптоп ще бъде в пъти по-качествен от повредения стар.

Услуги ремонт компютри и лаптопи

Ремонт на PS5 джойстици

Ако имате въпроси можете да ги зададете в Нашата група и страница във фейсбук playstation5.bg