Безплатни игри

Собствениците на PlayStation 5 отчаяно искат една от най-добрите безплатни игри да получи продължение или разширение.

Докато PlayStation вече може да се похвали с някои зашеметяващи заглавия като The Last Of Us. God Of War: Ragnarok и грандиозния Marvel’s Spider-Man 2, една неочаквана игра се възхвалява като една от най-добрите игри, които PS5 може да предложи.

Това е игра, която е напълно безплатна, дори не изисква членство в PlayStation Plus. И не е нищо друго освен Astro’s Playroom.

Astro’s Playroom е безплатна игра.

Включена във всеки PS5, и по същество действа като технологична демонстрация, за да покаже всичко, на което е способна конзолата от ново поколение, включително всички впечатляващи функции на контролера DuelSense. Също така е пълен с колекционерски сувенири от PlayStation, като конзоли, игри и аксесоари от старата школа.

Това е само част от това, което PS5 може да предложи, някои играчи казват, че това е „една от най-добрите недооценени игри“, които някога са играли.

Други играчи се възползваха от шанса да се възхитят на глупавата малка игра с роботи, много от които искат да видят повече игри с Astro в бъдеще.

Безплатни игри

Един играч сподели полезна история за играта със семейството си, като казва: До ден днешен децата ми я играят през цялото време. Играна многократно и това беше най-играната игра на нашата PS5 тази година.

Astro’s Playroom има качеството, донякъде му липсва количеството, често отнема около три часа, за да победи. Пет, ако търсите всички колекционерски предмети и тайни.

Похвален е начина, по който учи потребителя на конзолата на всички функции. Които техният лъскав нов PS5 включва, това е перфектно въведение в PS5. Това е невероятна пакетна игра.

Ако искате да играете Astro’s Playroom, какво чакате? Трябва да бъде предварително инсталирана.

Компютърна диагностика

Ако имате въпроси можете да ги зададете в Нашата група и страница във фейсбук playstation5.bg