Аксесоари за PlayStation

Аксесоари за PlayStation

Безжични контролер

Добави втори играч, трети и четвърти към локалните си мултиплеър игри с ярката гама контролери на PlayStation.
Безжичен контролер Открий по-дълбоко, силно потапящо игрово изживяване с иновативния контролер PS5, включващ обратна връзка2 и динамични ефекти на спусъците2, и вграден микрофон, всичко това интегрирано в удобен дизайн.

Мултимедийно дистанционно

Контролирай удобно услуги за филми, музика и поточно предаване3 на своята конзола PS5 с интуитивно оформление.
Безжични слушалки Подобри аудио изживяването си по време на игра със слушалки, създадени за конзоли PS5 и PS4.
Слушалки 3D Pulse, бяло, среднощно черно и сив камуфлажОткрий слушалки фино настроени за 3D Audio на конзоли PS52 с поддръжка на виртуален съраунд звук на PS4. Предлагайки до 12 часа безжично възпроизвеждане и двойни шумопотискащи микрофони, можеш да поддържаш гладко чата в групата с кристално ясно възпроизвеждане на глас4

Камери

Постави се в центъра на споделянето на играта си с HD камерата за конзоли PS5. Предавай себе си снимка в снимка4 в 1080p, изрежи или премахни фона си и намери идеалния ъгъл с вградената стойка.
Аксесоари за PlayStation

Допълнително място за съхранение

Спести още повече от игри, видео клипове и екранни снимки с допълнително вътрешно и външно хранилище.
Western Digital m.2 SSD за PS5Internal M.2 SSD за PS5Разшири вътрешната памет на конзолата PS5 с до 2TB с официално лицензиран Western Digital SN850 SSD. Лесен за инсталиране благодарение на дизайна на радиатора “всичко в едно”, можеш да играеш игри за PS5 и PS4 директно от SSD.

Разшири мястото си за съхранение
Външно USB за конзоли PS5 и PS4Външни USB устройства за PS4 и PS5Добави официално лицензиран външен твърд диск Seagate USB 3.0 към настройката си до 2TB допълнително пространство за съхранение на PS5 и PS4 игри и играй PS4 игри директно от твърдия диск.

Специални контролери
Предпочиташ да играеш по пътищата или в небето? Тази гама от официално лицензирани контролери ти дават необходимото управление и гъвкавост.

Дискът се изважда автоматично

Ако имате въпроси можете да ги зададете в Нашата група и страница във фейсбук playstation5.bg